Tine Bols

Tine Bols

Oprichter vzw Pack the Essentials (Cambodja)

Tine is de allereerste studiebegeleidster die bijlessen gaf voor statistische vakken aan de faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Gent.

Tine en Tutorial

In de zomer van 2011 startte Tutorial met bijlessen voor vakken aan de faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen. Statistisch wonder van dienst was nieuwkomer Tine en dankzij zeer positieve mond-aan-mondreclame nam het aantal klanten semester per semester toe. Tot eind 2013 begeleidde Tine vele tientallen studenten richting succes en hun uiteindelijke diploma. 

En nu?

Na haar studies vertrok Tine (in 2014) naar Cambodja en richtte ze er samen met vrienden de vzw ‘Pack the Essentials’ op. In en rond Siem Reap kunnen dankzij hen in totaal 175 kinderen - die vroeger zwaar ondervoed waren - dagelijks rekenen op voedzame maaltijden, samengesteld met producten van lokale landbouwers. 

Momenteel woont Tine nog altijd in Siem Riep en geeft ze er tevens Engelse les aan de Jay Pritzker Academy. Meer info over 'Pack the Essentials': http://packtheessentials.org/