Peter Hyndrikx

Peter Hyndrikx

Wereldtop in iets heel bijzonder

Peter was de allereerste klant die Tutorial Studiebegeleiding had; daarvoor moeten we al teruggaan naar februari 2010. Maar er is nog iets wat hem massa’s hip en bijzonder uniek maakt…

Peter en Tutorial

In januari 2010 werd Tutorial Studiebegeleiding boven het doopvont gehouden. Vrij snel kwamen al de eerste klanten Politieke & Sociale Wetenschappen onze richting uit, maar de snelste van allemaal was Peter. Samen met oprichter Leendert sleutelden ze aan zijn studiemethode en werden enkele vakken in detail opgevolgd. Uiteindelijk zou hij het academiejaar afsluiten met een onderscheiding, met een 14 op 20 voor methodologie en met een 16 op 20 voor statistiek.

En nu?

Dit academiejaar rondt Peter zijn bijkomende master Algemene Economie af, nadat hij eerder al een master in de EU-studies behaalde. Wat zeer opvallend is aan Peter, is dat hij één van de beste doedelzakspelers in ons land is. Met een Engelse ‘piper band’ behaalde hij zo enkele jaren geleden zilver op het officiële WK voor doedelzakbands… for real, zo’n WK’s bestaan! ;-)Hoe dan ook, welkom op onze Wall of Fame Peter!