Jelle Delbeke

Jelle Delbeke

Studiebegeleider en durfal

In het voorbije academiejaar is Jelle uitgegroeid tot één van de speerpunten van het succes van Tutorial Studiebegeleiding. Een echte doorzetter, zo blijkt ook uit zijn prestatie van afgelopen weekend tijdens de Dodentocht.

Jelle en Tutorial

Sinds hij aangeworven werd in het voorjaar van 2019 is Jelle één van de meest gegeerde studiebegeleiders bij Tutorial. In de voorbije maanden begeleidde hij vele tientallen studenten in de voorbereiding op hun examens en herexamens statistiek I, statistiek II, sociale statistiek, etc. Hoe tevreden de studenten over hem zijn, kan je lezen in de Facebookrecensies over zijn aanpak tijdens individuele bijlessen of 'Samen naar het Examen'. 

En nu? 

Jelle, die dit academiejaar afstudeerde, staat te popelen om aan de slag te gaan in de bijzondere jeugdzorg. In afwachting daarvan kan hij zijn energie nog even kwijt in bijlessen geven, of in zijn grote sportieve uitdagingen. Zo finishte hij afgelopen weekend zijn tweede Dodentocht (100km) en dat in een scherpe tijd van 16u56'. Zijn volgende uitdaging wordt de 'Iron Viking', een marathon met meer dan 100 obstakels onderweg. 

Veel succes Jelle!