Wall of Fame

Tracy Tansia (30)

Voorvechter in de strijd tegen seksueel misbruik in Oost-Congo

Midden 2010 was Tracy één van de allereerste klanten van Tutorial Studiebegeleiding. Haar liefde voor het geboorteland van haar ouders bracht haar naar Oost-Congo waar ze sinds vorig jaar strijdt tegen seksueel misbruik van vrouwen en kinderen.

Fien Claeys (24)

Stagiair-arts mee in de strijd tegen Covid-19

Tot vorige zomer was Fien nog één van onze meest succesvolle studiebegeleiders en nu is ze samen met haar collega's één van de helden uit de zorgsector die strijden tegen Covid-19.

Laura Raiselis (26)

Oprichter 'vzw Canis Fidelis'

Laura, die vorig jaar nog bijlessen statistiek volgde bij Tutorial Studiebegeleiding, richtte enkele jaren geleden een trainingsschool op voor meldhonden die ondersteuning bieden aan kinderen met zware diabetes of epilepsie.

Jelle Delbeke (25)

Studiebegeleider en durfal

In het voorbije academiejaar is Jelle uitgegroeid tot één van de speerpunten van het succes van Tutorial Studiebegeleiding. Een echte doorzetter, zo blijkt ook uit zijn prestatie van afgelopen weekend tijdens de Dodentocht.

Wouter Verbeke (30)

Studiebegeleider statistiek

Sinds de zomer van 2013 werkte hij vele 100-den uren af als studiebegeleider statistiek bij Tutorial Studiebegeleiding. De teller van het aantal studenten die hij intussen begeleid heeft, staat begin 2021 op ruim 300!

Pieter Six (27)

Doctoraatstudent Down Under

In de zomer en het najaar van 2016 ontpopte Pieter zich tot één van de meest onmisbare schakels van team-Tutorial; vandaag werkt hij aan een driejarig doctoraat aan de Universiteit of Tasmania (Australië).