Groepslessen statistiek (Pol. & Soc. Wet.)

3/8 t.e.m. 13/8

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op haar succesvolle concept van groepslessen statistiek en organiseert deze zomer een editie voor studenten die zich voorbereiden op het herexamen van Prof. Lievens (Politieke en Sociale Wetenschappen). Vanaf maandag 3 augustus staat een ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek.

Meer info

Samen naar het herexamen: statistiek I (FPPW)

18/8 - 21/8

Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar achtste editie voor statistiek I van Prof. De Neve (FPPW). Omwille van COVID-19 zal ook deze editie Coronaproof (lees: online) zijn, met meer individuele leermomenten voor de student dan in de klassieke pre-Corona-formule.

Meer info

Samen naar het herexamen: statistiek II (FPPW)

22/8-25/8

Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar negende editie voor statistiek II van Prof. Marchant (FPPW). Omwille van COVID-19 zal ook deze editie Coronaproof (lees: online) zijn, met meer individuele leermomenten voor de student dan in de klassieke pre-Corona-formule.

Meer info

Groepslessen statistiek I (FPPW)

3/8 t.e.m. 15/8

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. De Neve. Vanaf maandag 3 augustus staat een ervaren en zeer succesvolle studiebegeleidster voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I.

Meer info

Groepslessen statistiek II (FPPW)

3/8 t.e.m. 15/8

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek II (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. Marchant. Vanaf maandag 3 augustus staat een ervaren en zeer succesvolle studiebegeleidster voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek II.

Meer info

Samen naar het examen: statistiek II (FPPW)

30 mei - 2 juni

Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar achtste editie voor statistiek II van Prof. Marchant (FPPW). Wegens de Corona-maatregelen steekt deze editie in een nieuw jasje, maar weliswaar één met nog meer individuele leermomenten voor de student.

Meer info