Samen naar het examen: statistiek I (FPPW)

2 jan - 4 jan


!!! LAST MINUTE KORTINGSACTIE: 1 + 1 gratis !!! Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar negende editie voor statistiek I van Prof. De Neve (FPPW). Omwille van COVID-19 zal ook deze editie Coronaproof (lees: online) zijn, met meer individuele leermomenten voor de student dan in de klassieke pre-Corona-formule.

In de laatste drie dagen vlak voor het examen statistiek I van Prof. De Neve kan je tussen 9u en 18u rekenen op de hulp van een fantastische studiebegeleider om je maximaal voor te bereiden.

Wat met het Corona-virus?

Omwille van COVID-19 heeft Tutorial Studiebegeleiding beslist om de groepsformules dit semester online aan te bieden. Ook in het voorjaar en in de zomer werden 'Samen naar het Examen' en de groepslessen online aangeboden, iets wat door de deelnemers als heel positief werd ervaren. 

Daar waar we vroeger samen studeerden met een klein groepje medestudenten voor hetzelfde examen op eenzelfde locatie, kiezen we er dus om gezondheidsredenen voor om de formule aan te passen en online te organiseren.

Ontelbare leermomenten

Ons team is creatief aan de slag gegaan om het aantal leermomenten op te trekken, waardoor deelnemers nog meer ondersteuning genieten dan bij een klassieke editie van 'Samen naar het Examen'.  

De sessies worden begeleid door Laurens, die het voorbije academiejaar afstudeerde met grote onderscheiding in de psychologie en zelf 18/20 en 19/20 behaalde voor statistiek I en II.

Data (telkens van 9u tot 18u)

- zaterdag 2 januari 
- zondag 3 januari 
- maandag 4 januari 

Enkele sterke punten

- de constante online aanwezigheid (9u tot 18u) van een studiebegeleider om al jouw vragen te beantwoorden tijdens het studeren 
- toegang tot een digitale database aan gestelde vragen en bijpassende antwoorden 
- twee proefexamens (incl. interactieve bespreking)

Praktische zaken

Prijs: €155 (excl. BTW)
     --> LAST MINUTE KORTINGSACTIE: 1+1 gratis 
     --> schrijf je samen met een medestudent(e) in en betaal elk de helft
     --> geldig voor inschrijvingen tussen 29/12 en 1/1

Platform: Microsoft Teams en Facebook
Plaatsen zijn beperkt om maximale ondersteuning te kunnen aanbieden.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link: info@bijles-statistiek.be

Meer info: 0498 82 47 12