Samen naar het herexamen: statistiek I (FPPW)

18/8 - 21/8


Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar achtste editie voor statistiek I van Prof. De Neve (FPPW). Omwille van COVID-19 zal ook deze editie Coronaproof (lees: online) zijn, met meer individuele leermomenten voor de student dan in de klassieke pre-Corona-formule.

In de laatste vier dagen vlak voor het examen statistiek I van Prof. De Neve kan je tussen 9u en 18u rekenen op de hulp van één van onze studiebegeleiders om je maximaal voor te bereiden.

Omwille van COVID-19 heeft Tutorial Studiebegeleiding beslist om de groepsformules deze zomer online aan te bieden. Ook het voorbije semester werd 'Samen naar het Examen: statistiek II' online aangeboden, iets wat door de deelnemers als heel positief werd ervaren. 

Daar waar we vroeger samen studeerden met een klein groepje medestudenten voor hetzelfde examen op eenzelfde locatie, kiezen we er dus om gezondheidsredenen voor om de formule aan te passen en online te organiseren.

Ons team is creatief aan de slag gegaan om het aantal leermomenten op te trekken, waardoor deelnemers nog meer ondersteuning genieten dan bij een klassieke editie van 'Samen naar het Examen'.  

Data (telkens van 9u tot 18u): 

- dinsdag 18 augustus
- woensdag 19 augustus
- donderdag 20 augustus
- vrijdag 21 augustus 

Enkele sterke punten:
- de constante online aanwezigheid (9u tot 18u) van een studiebegeleider om al jouw vragen te beantwoorden tijdens het studeren 
- toegang tot een digitale database aan gestelde vragen en bijpassende antwoorden 
- twee proefexamens (incl. interactieve bespreking)

Plaatsen zijn beperkt om maximale ondersteuning te kunnen aanbieden.

 

Praktische zaken

Prijs: €165 (excl. BTW)
Platform: Microsoft Teams en Facebook

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be

Meer info: 0498 82 47 12