Groepslessen statistiek II (paasvakantie)

6 april t.e.m. 17 april


Omdat onze andere formule 'groepslessen statistiek II' zo goed als volzet is, biedt Tutorial Studiebegeleiding ook in de paasvakantie een extra formule 'groepslessen statistiek II' aan. Tussen dinsdag 6 april en zaterdag 17 april staat een ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun examen statistiek II.

Vanaf dinsdag 6 april kan je zes keer in de namiddag terecht bij Tutorial Studiebegeleiding voor extra duiding bij jouw cursus statistiek II (Prof. Marchant). In een klein groepje (plaatsen zijn beperkt!) gaan we dieper in op theorie en oefeningen, beantwoorden we jouw vragen en stomen we je klaar voor het examen.

De groepslessen worden gegeven door een zeer ervaren en succesvolle studiebegeleider, namelijk Laurens. Hij begeleidde de voorbije twee jaar vele tientallen studenten in de voorbereiding op hun examens statistiek I en II. Zelf studeerde hij vorig academiejaar af met grote onderscheiding als master in de klinische psychologie en behaalde hij 18/20 en 19/20 voor statistiek I en II.

Data (telkens 14u15-16u15):

- dinsdag 6 april
- donderdag 8 april
- zaterdag 10 april

- dinsdag 13 april
- donderdag 15 april
- zaterdag 17 april 

De deelnemers krijgen in de aanloop naar 6 april ook enkele video's (2u) toegestuurd waarin het eerste deel van de cursus reeds behandeld wordt. 

Sterke punten:

- 12 + 2 uren kwalitatieve en examengerichte ondersteuning
- de rustige aanpak van een doorwinterde studiebegeleider
- ruimte voor interactie (Q&A)
- extra oefeningen om mee te oefenen
- twee nieuwe proefexamens
- opgenomen lessen die herbekeken kunnen worden

Omwille van COVID-19 heeft Tutorial Studiebegeleiding beslist om de groepsformules van dit semester online aan te bieden. Ook het voorbije semester en in de zomer werden groepslessen statistiek I en II online aangeboden, iets wat door de deelnemers als heel positief werd ervaren.

Praktische zaken:

Prijs: €199 (excl. BTW)
Platform: Microsoft Teams

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be
Meer info: 0498 82 47 12