Groepslessen statistiek II

7 t.e.m. 15 augustus


Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek II (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. Marchant. Vanaf maandag 7 augustus staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek II.

Vanaf maandag 7 augustus kan je zeven keer tussen 11u15 en 13u15 terecht bij Tutorial Studiebegeleiding voor extra duiding bij jouw cursus statistiek II (Prof. Marchant). In een klein groepje (plaatsen zijn beperkt!) gaan we dieper in op theorie en oefeningen, beantwoorden we jouw vragen en stomen we je klaar voor het herexamen.

De groepslessen worden gegeven door onze meest ervaren en succesvolle studiebegeleider, namelijk Wouter. Hij begeleidde de voorbije tien jaar al een paar 100 studenten in de voorbereiding op hun examens statistiek I en II.

Data (telkens 11u15 - 13u15):

- maandag 7 augustus
- dinsdag 8 augustus
- woensdag 9 augustus
- donderdag 10 augustus
- vrijdag 11 augustus
- maandag 14 augustus
- dinsdag 15 augustus 

De deelnemers krijgen in de aanloop naar 7 augustus ook enkele video's (2u) toegestuurd waarin het eerste deel van de cursus reeds behandeld wordt. 

Sterke punten:

- 14 + 2 uren kwalitatieve en examengerichte ondersteuning
- de rustige aanpak van een doorwinterde studiebegeleider
- ruimte voor interactie (Q&A)
- extra oefeningen om mee te oefenen
- twee nieuwe proefexamens

Praktische details:

Prijs: €265 (inclusief BTW)
Locatie: Industriemuseum - Minnemeers 10 - Gent

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be
Meer info: 0498 82 47 12