Groepslessen statistiek II

23 maart t.e.m. 11 mei


Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek II (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het examen van Prof. Marchant. Vanaf woensdag 23 maart staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun examen statistiek II.

Vanaf woensdag 23 maart kan je zes keer tussen 19u en 21u terecht bij Tutorial Studiebegeleiding voor extra duiding bij jouw cursus statistiek II (Prof. Marchant). In een klein groepje (plaatsen zijn beperkt!) gaan we dieper in op theorie en oefeningen, beantwoorden we jouw vragen en stomen we je klaar voor het examen.

De groepslessen worden gegeven door een zeer ervaren en succesvolle studiebegeleider, namelijk Wouter. Hij begeleidde de voorbije acht jaar al een 250-tal studenten in de voorbereiding op hun examens statistiek I en II.

Data (telkens 19u-21u):

- woensdag 23 maart
- woensdag 30 maart
- woensdag 20 april 
- woensdag 27 april
- woensdag 4 mei 
- woensdag 11 mei

De deelnemers krijgen in de aanloop naar 23 maart ook enkele video's (2u) toegestuurd waarin het eerste deel van de cursus reeds behandeld wordt. 

Sterke punten:

- 12 + 2 uren kwalitatieve en examengerichte ondersteuning
- de rustige aanpak van een doorwinterde studiebegeleider
- ruimte voor interactie (Q&A)
- extra oefeningen om mee te oefenen
- twee nieuwe proefexamens

COVID-19:

De groepslessen worden volledig Coronaproof georganiseerd in een goed verluchte ruimte, met één tafel per student en een afstand van 1,5m tussen de verschillende tafels. 

Praktische zaken:

Prijs: €215 (inclusief BTW)
Locatie: Monasterium Poortackere - Oude Houtlei 56 - Gent.

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be
Meer info: 0498 82 47 12