Groepslessen statistiek II

8/4 - 20/5


Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I en II (FPPW) en biedt er ook dit semester aan. Vanaf maandag 8 april staat een ervaren en zeer succesvolle studiebegeleidster voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun examen statistiek II van eind mei.

Vanaf 8 april kan je zes keer tussen 19u en 21u terecht bij Tutorial Studiebegeleiding voor extra duiding bij jouw cursus statistiek II (Prof. Marchant). In een klein groepje gaan we dieper in op reeds behandelde leerstof in de colleges, beantwoorden we jouw vragen en stomen we je klaar voor het examen statistiek II van eind mei. 

De groepslessen worden gegeven door een zeer ervaren en succesvolle studiebegeleidster, Lotte. Zij begeleidde de voorbije twee jaar vele tientallen studenten bij de voorbereidingen op hun examens statistiek I en II. Zelf zit ze in haar laatste master psychologische wetenschappen en behaalde ze telkens fantastische resultaten voor alle statistische vakken. 

Wanneer?

- maandag 8 april
- maandag 15 april
- vrijdag 19 april 
- dinsdag 23 april
- maandag 6 mei 
- maandag 20 mei 

Er wordt bewust al in de paasvakantie gestart omdat dit de ruimte geeft aan deelnemers om meer bezig te zijn met de materie, alsook om extra voorbereid naar de oefeningensessies van de prof te gaan die doorgaan na de paasvakantie. 

Sterke punten?

- 12 uren kwalitatieve ondersteuning
- de rustige aanpak van een doorwinterde studiebegeleider
- ruimte voor interactie (Q&A)
- extra oefeningen om mee te oefenen
- ... 

PLAATSEN ZIJN BEPERKT!

Prijs: €215 (excl. BTW)

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be
Meer info: 0498 82 47 12 

Locatie: Geuzenhuis - Kantienberg 9 - 9000 Gent