!!VOLZET!! groepslessen statistiek I (FPPW)

5/11 t.e.m. 17/12


!!! VOLZET !!! Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het examen van Prof. De Neve. Vanaf donderdag 5 november staat een ervaren en zeer succesvolle studiebegeleidster voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun examen statistiek I.

MERK OP:
Deze formule is intussen volzet. Wie alsnog interesse heeft in groepslessen 'statistiek I', kan zich inschrijven voor groepslessen op woensdagavonden. Dat kan op de volgende pagina: klik hier.

Vanaf donderdag 5 november kan je zeven keer tussen 19u en 21u terecht bij Tutorial Studiebegeleiding voor extra duiding bij jouw cursus statistiek I (Prof. De Neve). In een klein groepje (plaatsen zijn beperkt!) gaan we dieper in op theorie en oefeningen, beantwoorden we jouw vragen en stomen we je klaar voor het examen van begin januari.

De groepslessen worden gegeven door een zeer ervaren en succesvolle studiebegeleidster, namelijk Ingemarie. Zij begeleidde de voorbije drie jaar vele tientallen studenten in de voorbereiding op hun examens statistiek I en II. Zelf zit ze in haar laatste master psychologische wetenschappen en behaalde ze telkens fantastische resultaten voor alle statistische vakken uit haar opleiding. 

Data (telkens 19u-21u):

- donderdag 5 november
- donderdag 12 november
- donderdag 19 november
- donderdag 26 november
- donderdag 3 december
- donderdag 10 december
- donderdag 17 december 

MERK OP: data zijn voorlopig onder voorbehoud van eventuele (grote) wijzigingen in de lessenroosters. 

Sterke punten:

14 uren kwalitatieve en examengerichte ondersteuning
- de rustige aanpak van een doorwinterde studiebegeleidster 
- ruimte voor interactie (Q&A)
- extra oefeningen om mee te oefenen
- twee nieuwe proefexamens
- lessen worden opgenomen en kunnen herbeken worden

Omwille van COVID-19 heeft Tutorial Studiebegeleiding beslist om de groepsformules van opnieuw online aan te bieden. Ook de voorbije twee edities werden online aangeboden, iets wat door de deelnemers als heel positief werd ervaren; slaagcijfer 79,6%.

Praktische zaken:

Prijs: €199 (excl. BTW)
Platform: Microsoft Teams 

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be
Meer info: 0498 82 47 12