Groepslessen statistiek I

Begin augustus


Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I en II (FPPW) en biedt er ook tijdens de voorbereiding op de herexamens van deze zomer aan. Vanaf maandag 5 augustus staat een ervaren en zeer succesvolle studiebegeleidster voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I van 23 augustus.

Vanaf maandag 5 augustus kan je zes keer tussen 13u30 en 15u30 terecht bij Tutorial Studiebegeleiding voor extra duiding bij jouw cursus statistiek I (Prof. De Neve). In een klein groepje gaan we dieper in op theorie en oefeningen, beantwoorden we jouw vragen en stomen we je klaar voor het herexamen statistiek I van 23 augustus. 

De groepslessen worden gegeven door een zeer ervaren en succesvolle studiebegeleidster, Ingemarie. Zij begeleidde de voorbije twee jaar vele tientallen studenten bij de voorbereidingen op hun examens statistiek I en II. Zelf zit ze in haar 1e master psychologische wetenschappen; ze behaalde telkens fantastische resultaten voor alle statistische vakken uit haar opleiding. 

Wanneer?

- maandag 5 augustus
- woensdag 7 augustus
- vrijdag 9 augustus
- zaterdag 10 augustus
- maandag 12 augustus
- woensdag 14 augustus

Sterke punten?

12 uren kwalitatieve ondersteuning
- de rustige aanpak van een doorwinterde studiebegeleider
- ruimte voor interactie (Q&A)
- extra oefeningen om mee te oefenen
- twee nieuwe proefexamens
- ... 

PLAATSEN ZIJN BEPERKT!

Prijs: €215 (excl. BTW)

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be
Meer info: 0498 82 47 12 

Locatie: Geuzenhuis - Kantienberg 9 - 9000 Gent